Yıldız Teknopark Kasım 2019 Haber Bülteni

Ekleme Tarihi 28.11.2019

T.C. Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Yıldız Teknopark’a Birincilik Ödülü

7'nci Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Ar-Ge Merkezleri ödülleri sahiplerini buldu. Törene damgasını vuran Yıldız Teknopark,  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın hazırladığı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Performans Endeksi sonuçlarına göre, 2018 Genel sıralamasında, Tüm Teknoloji Geliştirme Bölgeleri arasında Türkiye’nin en başarılı Teknopark’ı seçildi.

Teknoloji geliştirme bölgeleri ile Ar-Ge ve tasarım merkezlerinde yürütülen projelerin sonunda ortaya konan yeni teknoloji ve çıktıların kamuoyuyla paylaşılması ve başarılı merkezlere ödül verilmesi amacıyla 7'nci Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Ar-Ge Merkezleri Ödül Töreni yapıldı.

Yıldız Teknopark, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın hazırladığı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Performans Endeksi sonuçlarına göre, Genel sıralamada Tüm Teknoloji Geliştirme Bölgeleri arasında Türkiye’nin en başarılı Teknopark’ı seçildi. Bu önemli ödülü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın elinden, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin ve Yıldız Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner birlikte aldı.

Aynı zamanda Yıldız Teknopark, “En İyi Gelişmekte Olan Teknoloji Geliştirme Bölgesi” kategorisinde de birinci seçildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü ve Yıldız Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bahri Şahin, 7’nci Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi’nde gerçekleşen ödül töreninin ardından yaptığı değerlendirmede, 2009 yılında faaliyete geçen Yıldız Teknopark’ın sağlıklı gelişimini sürdürdüğüne dikkat çekerek birincilik ödülüne layık görülmelerinden duydukları mutluluğu dile getirdi.

Yıldız Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner ise, “Türkiye’nin teknoloji üssü olarak konumlanan Yıldız Teknopark’ın Türkiye’nin girişimcilik ekosistemine değerli katkıları kesintisiz devam edecek.” diye konuştu.

Törende, Bakan Varank tarafından 13 kategoride toplam 39 ödül sahiplerine takdim edildi. Ayrıca, belge almaya hak kazanan 735 firmaya Ar-Ge ve Tasarım Merkezi Belgesi verildi.

Nesneler Konuşuyor, Türkiye Dönüşüyor

Endüstri 4.0, 5G, nesnelerin interneti, yapay zeka gibi alanlarda geleceğin teknolojilerine entegre olma yollarının konuşulduğu Digital Impact, İstanbul Digital Dönüşüm Fuarı ve Zirvesi’nin birincisi 2019 Kasım ayında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi. İstanbul Fuar Merkezinde çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan zirveye, birçok üst düzey firma ve sektör profesyoneli katılım sağladı.

Programın ana medya sponsoru olan Sanayi Gazetesi’nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ümit Uçar’ın moderatörlüğünü yaptığı “Dijital Sanayi: Tehditler, Fırsatlar ve Türkiye’nin Geleceği” oturumunda İstanbul Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Y. Mimar Ümit Ünal, YILDIZ TEKNOPARK Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci ve TÜBİTAK TEYDEB-BİLTEK Grup Koordinatörü Ahmet Tümay soruları cevapladı.

Uçar’ın Teknopark desteklerini sorması üzerine söz alan YILDIZ TEKNOPARK Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, dijital dönüşüm sürecinde üstlendikleri roller hakkında bilgi vererek, YILDIZ TEKNOPARK’ın hedeflerini anlattı. İnci, “2020 yılı içerisinde nitelikli eğitim ve nitelikli personele erişim konularına odaklanacağız” dedi. Dijital dönüşümün etkisinde; tehditlerin, meslek kaymalarının ve yeni meslek gruplarının oluşmasının olduğunu söyleyerek yol haritalarının bu minvalde oluşturulması gerektiğinden bahseden İnci, fırsat olarak ise dijitalleşen süreçlerin; maliyet ve zaman kârlılığı getireceğini belirtti. Dönüşüme her kesimden ilgi olduğunu, bilhassa gençlerin teknoloji merakı ve duyarlılığını mutlulukla karşıladıklarını ifade eden İnci, bir lise 1 öğrencisinin kendilerini arayarak “ben AR-GE yapmak istiyorum” dediğini anlattı. İnci, “Öğrencimizi teknoparkta ağırladık ve prototip atölyemizde kendi 3D printerını yapmasına yardımcı olduk” ifadeleriyle farkındalığın da oldukça arttığını, Milli Teknoloji Hamlesi’nin her yerde duyuruları olduğunu söyledi. Sektördeki birçok firmanın ortak probleminin nitelikli personele erişememek olduğunu ifade eden İnci, “Bizim de üzerimize düşen vazife nitelikli eğitim vermek. Bu eksende eğitimler lise seviyesinde başlayacak ve sektörde bir zincir modelimiz olacak. Fuara gelen genç girişimcilerimizi fikri temellerini bizlerle birlikte altyapı oluşturmaya davet ediyorum” açıklamalarına yer verdi.

Çin Üniversiteleri İle Ortak Projeler İçin Çalışmalar Başladı

Çin Halk Cumhuriyeti’nde, 109 üniversitenin bağlı olduğu Zhejiang Eyaleti’nin eğitim genel direktörünün daveti üzerine Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Rektör Danışmanı ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sezgin Bakırdere, Yıldız Teknopark Genel Müdürü Prof.Dr. Mesut Güner ve Uluslararası İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Murat Sarı’dan oluşan bir heyet ile China Jiliang University, Zhejiang Gongshang University, Zhejiang International Studies University ve Zhejiang University of Science and Technology Üniversitelerini ve teknoparkları ziyaret edildi.

Ziyaret kapsamında belirtilen üniversiteler ile Yıldız Teknik Üniversitesi arasında 2019 Eylül ayında imzalanan protokollerin gereği olarak öncelikli araştırma alanlarında hem Yıldız Teknik Üniversitesi hem de Yıldız Teknopark’ı kapsayan ortak çalışmalar başlatıldı.

Bına Incubator, Yıldız Teknopark’ta Kapılarını Açtı

Uluslararası kuluçka merkezi BINA INCUBATOR, Yıldız Teknopark İkitelli Kampüsü’nde 28 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşen tören ile kapılarını açtı.  Açılış törenine Libya Ekonomi ve Sanayi Bakanı Dr. Ali Al-Issawi, İslami Kalkınma Bankası Grubu Başkanı (IsDB) Dr. Bandar MH Hajjar,  İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRIC) Genel Müdürü Nebil DABUR, Libya Merkez Bankası Genel Müdürü  Al Seddik Omar al Kabir  ,  Türkiye'deki Libya Büyük Elçisi Abdul Razzaq Mukhtar, LPRD Genel Müdürü Mustafa El Sagezli, İsDB Grubu Bölge Merkezi Direktörü Saleh Jelassi,  Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, Yıldız Teknopark İkitelli Şube Müdürü Selim Kurtuluş ile farklı kurum ve kuruluşlardan birçok üst düzey temsilcilerin katılımı ile gerçekleşti.

 İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRIC), Libya Yeniden Geliştirme ve Kalkınma Programı (LPRD) , İslam Kalkınma Bankası (IsDB) ve Yıldız Teknopark ile ortaklaşa olarak kurulan Bina Kuluçka,  Libya'lı Start-up'ların gelişimini destekleme, danışmanlık ve ağ desteği hizmetleri sağlamayı amaçlamaktadır.

 Bina Incubator kapsamında yürütülecek program ile kapsamlı bir sosyo-ekonomik gelişme için yapıcı bir ortam oluşturmak amacıyla ulusal kurumların kapasite geliştirmelerini arttırmaya yönelik bir dizi proje ve girişimi içermektedir.

Girişimcilik Ekosistemi 2019 Yılında Da Büyümeye Devam Ediyor

Yıldız Teknopark ve YTÜ Girişimcilik Kulübü tarafından 26 Kasım Salı günü, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde düzenlenen “Global Girişimcilik Günü” ülkemiz girişimcilik ekosistemine verdiği destekle dikkat çekti. Etkinlik kapsamında birçok genç girişimci yatırımcılara yönelik stratejilerini belirledi. Son verilere göre Türkiye’de pek çoğu teknoparklar içerisinde yer alan startup’lara yılda 200 milyon dolarlık yatırım yapılırken, 2019 yılının ilk 9 ayında 43 yeni girişimin aldığı yatırımlar 13.9 milyon dolara ulaştı. Söz konusu yatırımların yıl sonunda 22 milyon dolar seviyesine çıkması beklenirken ülkemiz girişimcilik ekosistemi hızla gelişmeye devam ediyor.

Ekonominin ileri gitmesi ve katma değer kazanması, inovasyon kültürünün gelişmesi için kritik öneme sahip olan girişimcilik, teknoparklar, kuluçka merkezleri, devlet teşvikleri ve girişimcilere yönelik fonlarla Türkiye’de de her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Yıldız Teknopark’ın destek verdiği “Global Girişimcilik Günü” gibi etkinlikler genç girişimcilerin yetişmesine katkı sağlarken, ekosistemin beslenmesine de aracılık ediyor.

Yatırımcı Kimliği ile Sinan Güler, Meditopia Kurucu Ortağı Fatih Mustafa Çelebi, Hadi Canlı Bilgi Yarışması Co-Founder’ı Gökhan Örün, 212 Kurucu Ortağı Ali Karabey ve Insider Kurucu Ortağı Mehmet Sinan Toktay gibi isimlerin ağırlandığı etkinlikte, genç girişimciler ileride bir yatırımcının karşısına çıktığı zaman, yatırımcının bir girişimciden neler beklediğini veya hangi durumlarda yatırım yaptıklarını birinci ağızdan öğrenme fırsatı buldular. Bu platform sayesinde genç girişimciler hem birbirleriyle hem de etkinliğe katılan konuşmacılarla iletişim kurma ve network yapma fırsatı buldular. Buna ek olarak üniversiteliler etkinliğe katılan firmalarla görüşerek staj ve part-time iş imkânları hakkında bilgi aldılar.

Yıldız Teknopark Genel Müdürü Prof.Dr. Mesut Güner, “Ülkemiz ve ekosistemimiz özellikle teknoloji girişimciliği alanında ilgili ve meraklı. Büyük kurumsal şirketler ve yatırımcılar da açık inovasyon ve girişimciliği desteklemek üzere son yıllarda büyük çaba harcıyor. Dolayısıyla her ne kadar geç başlasak da ülkemizin teknik yetenek ve kapasitesini göz önüne alırsak aradaki bu açığı hızla kapatabileceğimize inanıyorum. Türkiye’deki girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi için her kurumun ve kişinin kendi payına düşeni yapması gerekiyor. Gerek üniversiteler gerek kurumlar gerekse sektörün danışmanlık alanındaki devlerinin bu çorbada tuzu olmalı. Biz Yıldız Teknopark olarak tekno girişimcilik ekosistemine gerek yerel gerekse küresel çapta ilgi çekebilmek için güçlü temeller oluşturmanın ne kadar önemli olduğu göz önünde bulundurulduğunda, eğitim ve yönetişim konularında geniş çaplı reformlar yapmakta ve girişimciliği destekleyen bir iş ortamı yaratmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bu alandaki her türlü proje ve çalışmaya destek veriyoruz.” diye konuştu.

Yıldız Tto Patent Portföyünde Yer Alan 4 Patenti Üsimp Patent Fuarına Katıldı

27-28 Kasım 2019 tarihlerinde bu yıl beşincisi düzenlenen ÜSİMP Ulusal Patent Fuarı ve Üniversite Sanayi İş Birliği Ulusal Kongresi, “Üniversite Sanayi İş Birliğinde Toplumsal Fayda İçin Arayüzlerin Yeri” teması ile düzenlendi. Yıldız TTO beşincisi düzenlenen fuar da portföyünde bulunan 4 patentini sergiledi.

Fuara, ‘Bir modüler eğitim eğlence ve oyuncak bloğu’,Dahili kullanım için geliştirilmiş bir tıbbi cihaz’,Nano hidrolik kireç içeren hazır enjeksiyon malzemesi üretim yöntemi’  ve  ‘Tümör protezi otonom kontrol ve uzatma sistemi’ patentleri ile katıldı.

Ziyaretçilerden yoğun ilgi gören patentlerin sergilendiği Yıldız TTO standını Tübitak Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’da ziyaret ederek patentler ile ilgili bilgiler aldı.

Vizyoner19 Zirvesi 3’ünce Kez Düzenlendi

MÜSİAD tarafından iki yılda bir düzenlenen “VİZYONER Zirvesi” “Dijital Gelecek” temasıyla bu yıl 3.kez 27.11.2019 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Türkiye ve dünyadan önde gelen uzman, akademisyen ve iş insanlarının katılımlarıyla gerçekleşen zirvede, güncel teknolojik çalışmalar ve teknolojinin (gelişmesi ile) sosyal ve ekonomik değişimler kapsamlı bir şekilde ele alındı. Düzenlenen zirvede;” Dijital Ekonomi ve Paranın Geleceği”, “Küresel Pazarda Milli Sanayi ve Üretim”, “Ticaretin Dijital Ekosistemi”, “Geleceğin Şehirleri ve Kaynakları”, “Milli Teknoloji Hamlesi ve Dijital Türkiye” ile ‘’Dijital Gelecekte Değerlerimiz’’ konuları 6 farklı oturumda kapsamlı bir şekilde konuşuldu.

Yıldız Teknopark’ın da katılım gösterdiği zirvede, Yıldız Kuluçka yer alan startup firmaları Senkrondata ve Hamurlabs gün boyunca kuluçkada hayata geçirdikleri projelerini yatırımcılara ve ziyaretçilere anlattı.

Match Poınt, Koray Gültekin Bahar’ı Ağırladı

Türkiye’nin en büyük ve en başarılı teknoparkı olan Yıldız Teknopark tarafından düzenlen ve sektörün önde gelen isimlerinin bilgi ve tecrübelerini paylaştığı “Match Point Girişimci Buluşmaları"nın üçüncüsü, Sovos Foriba CEO’su Koray Gültekin Bahar’ın katılımıyla 26 Kasım Salı günü, A1 Kuluçka Etkinlik Alanı'nda gerçekleşti

Ana konusu Yeni Girişimlerin Globalleşmesi ve Yatırım Süreci olan buluşmada konuşan Bahar, Foriba’nın Sovos’a satılma sürecini ve Türkiye’den globale nasıl değer yarattığını, etkinliğe katılım sağlayan girişimciler ile paylaştı.

Bahar program sonrasında; Match Point Girişimci Buluşmalarına katılmaktan çok memnun olduğunu ayrıca ne kadar çok startup firması ile bir araya gelirse beslendiğini belirtti. Kendi yolculuğundan ufak sırlar vererek katılımcılara ilham olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Etkinliğin moderatörlüğünü üstlenen Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Pınar Büyükbalcı etkinlik sonrası “Foriba’nın ilham veren bir hikayesi var. Çok farklı değişkenleri izleyebildiğimiz bir örnektir. Kıymetli paylaşımları için Sovos Foriba Ceo’su Koray Gültekin Bahar’a çok teşekkür ederiz.” dedi.

Yıldız Prototip Atölyesi İlk Mezunlarını Verdi

Türkiye’nin en büyük ve en başarılı teknoparkı olan Yıldız Teknopark tarafından 2014 yılında kurulan Yıldız Prototip Atölyesi, 21.11.2019 tarihinde Yıldız Teknopark İdari Bina Konferans Salonu’nda düzenlediği törenle ilk mezunlarını verdi. Törene Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Göksel Ağargün, Yıldız Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner’de katılım gösterdi.

Türkiye'nin ilk ve en kapsamlı prototip atölyesi olan Yıldız Prototip Atölyesi'nin kuruluşunda büyük emekleri olan eski Yıldız Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı merhum Erdem Bektaş’ın anısına düzenlenen törende; Bektaş’ın oğlu Selçuk Bektaş anlamlı ve duygusal bir konuşma yaptı. Ayrıca törende, Yıldız Prototip Atölyesi Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Koyun ve Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci'de birer konuşma gerçekleştirdi. İnci konuşmasında, kuruluşundan bugüne kadar atölyede gerçekleşen tüm çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Törende Yıldız Prototip Atölyesi'nden mezun olan 10 girişimci firmanın başarı hikayelerinin anlatıldığı kısa filmler izlendi. Ardından kendilerine plaketleri Yıldız Prototip Atölyesi Müdürü Gökhan Aybastı tarafından takdim edildi. Yıldız Prototip Atölyesi Danışma Kurulu tarafınca seçilen en başarılı proje ödülü ise Ferge firmasına verildi.

Ayrıca atölyeye yapmış oldukları katkılardan dolayı Tekyaz Teknolojik, İstanbul Makine ve Tungcut firma yetkililerine, Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci tarafından teşekkür plaketi verildi.

Diş Teknolojisinde “Yerli Ürün” Anlaşması İmzalandı

Dental biyomalzeme alanında Türkiye’de bir ilk gerçekleşti. Antibakteriyel nano kompozit diş dolgu malzemelerinin yüzde 100 yerli üretimi için Yıldız Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknoloji Transfer Ofisi ve yerli sermayeli UMG Uysal Medikal çatısı altındaki Avrupa İmplant firması iş birliği yaptı. Türkiye ekonomisinin kalkınmasına hizmet eden bu önemli buluşun patent lisans sözleşmesi 20 Kasım 2019 Çarşamba günü düzenlenen törenle imzalandı. Türkiye’nin üniversite-sanayi ekosistemi için dönüm noktası sayılan bu teknoloji transferinin imza töreni Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin ve Yıldız Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Etkinliğe, Yıldız Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Afife Binnaz Yoruç Hazar ve Dr. Aysu Aydınoğlu, Türkpatent Başkan Danışmanı Mehmet Tarakçıoğlu, TÜBİTAK Temeg Grup Koordinatörü Dr. Alp Eren Yurtseven katıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Afife Binnaz Yoruç Hazar ve Dr. Aysu Aydınoğlu’nun çalışmaları sonucu ortaya çıkan bu önemli buluşun yerli ve milli bir ürüne dönüşmesiyle; Türkiye’nin stratejik bir teknik alanda dışa bağımlılığının azalması ve uluslararası bir marka yaratılması mümkün olacak. Türkiye’nin 11’inci Kalkınma Planı’nda yer alan yerli üretim ve girişimci üniversite hedeflerine hizmet eden bu buluş, üniversite patentinin sanayiye lisanslanması adına çok önemli bir örnek teşkil ediyor.

‘İlk İşim Girişim’ 2019 Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

Bu yıl beşincisi düzenlenen ‘İlk İşim Girişim’ yarışması sonuçlandı. Çalık Holding, Yıldız Teknopark ve Yıldız TTO iş birliğiyle, ‘Yeni Girişimler’ ve ‘Yeni Fikirler’ olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen yarışmanın kazananları, 12 Kasım 2019 tarihinde düzenlenen törende açıklandı.

İlk İşim Girişim Yarışması 2019’un kazananları iki ayrı kategoride farklı ödüllerin sahibi oldu. ‘Yeni Fikirler’ kategorisinde Su Bazlı Fosforlu Yol Şerit Boyası projesiyle Mehmet Emin Kaçar birinci olurken, Patlayıcılarla Uzaktan Mücadele Aparatı projesiyle Hazar Doğanlar ikinci ve Yenilenebilir Enerji projesiyle Muhammet Suna ve Triskelion projesiyle Ayşe Şeyda Gürsoy üçüncü sırada yer aldı. İlk üç dereceye girenlere, para ödülünün yanı sıra Yıldız Ön Kuluçka Merkezi’nde altı ay boyunca ücretsiz ofis imkânı sunulacak.

‘Yeni Girişimler’ kategorisinde başarı göstererek dereceye giren yarışmacılar arasında Kenevir Sütü Üretimi ve Kenevir Sütünden Fermente Ürünler Üretilmesi projesiyle Emine Yılmaz birinci olurken, ikinciliği Atık Su ve Mikro Alglerden Biyodizel Üretimi projesiyle Selen Şanal ve Honey Pull projesiyle Hakan Aktan ve Erdem Çakırca üçüncülüğü kazandı. Bu kategoride dereceye giren tüm adaylar para ödülüne ek olarak Yıldız Kuluçka’da kapalı, açık ve sanal ofis olanaklarına sahip olacaklar.

Serkan Sevim, Match Poınt‘De Girişimcilerle Buluştu

Türkiye’nin icat fabrikası Yıldız Teknopark’ın düzenlediği Match Point Girişimci Buluşmaları’nın ikincisi 05.11.2019 Salı günü, Yıldız Kuluçka Etkinlik Alanı’nda gerçekleşti.  Konuşmacı olarak TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi, Dijital Türkiye Eş Başkanı, Medianova Kurucu CEO’su ve Melek Yatırımcı Serkan Sevin’in konuk olduğu etkinliğin ana konusu “Girişimcinin Ajandası” oldu.

Etkinliğin moderatörlüğünü üstlenen Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Pınar Büyükbalcı’nın ve dinleyicilerin sorularını yanıtlayan Sevim, Startup firmalarına Amerika girişimcilik serüvenini ve bu yolda karşılaştığı zorlukları anlattı.

Girişimcilik üzerine herkesin okuması gerektiğini düşündüğü kitaplar önerdi. Match Point etkinliğine katılmanın kendisi için güzel bir tecrübe olduğunu belirten Sevim, Startup firmaları ile bir araya gelip, tecrübelerini paylaşmaktan da keyif aldığını söyledi.

Her ay düzenli olarak gerçekleşmesi planlanan etkinliğe çeşitli sektörlerden önemli isimler davet edilecek.  Match Point Girişimci Buluşmaları’na dışardan da katılım da sağlanabilecek.

 

İlgili Görseller